vrijdag 02/08 zaterdag 03/08 zondag 04/08 maandag 05/08 dinsdag 06/08 woensdag 07/08 donderdag 08/08 vrijdag 09/08 zaterdag 10/08 zondag 11/08
The Magician Woensdag 07/08 00:30

Met een vleugje mysterie en verwondering heeft The Magician zichzelf gevestigd als een van de meest gevierde namen in de moderne housemuziek van het afgelopen decennium. Als oprichter van het iconische electro-popact Aeroplane hielp hij pionieren in de samensmelting van toegankelijkheid en vooruitgang binnen het genre, om vervolgens in 2010 zijn eigen weg te banen.

Vroege releases volgden bij het Franse smaakmakerslabel Kitsuné op weg naar zijn multi-platina remix van Lykke Li's "I Follow Rivers". Zo'n momentum leverde de goedkeuring op van Parlophone/Warner Records en een reeks top tien hits over de hele wereld. In mei 2020 bracht hij zijn "Renaissance" EP uit met twee nummers genaamd "You and me" en "Disco Romance".

Sindsdien heeft The Magician zijn eigen muzieklabel opnieuw gelanceerd, genaamd Potion Records, met geweldige projecten zoals Soda State, Jean Tonique, The Aston Shuffle, Jean Tonique en warner case. Het POTION ethos is eenvoudig - de geluiden waar hij van houdt op zijn eigen voorwaarden verdedigen, nooit genoegen nemen met het normale en altijd met een vleugje Magie.

Hij bracht in juni 2022 zijn langverwachte Club Fever EP uit, een mix van 5 clubtracks waaronder Disko Dakka, dat vlak voor de covid-crisis werd uitgebracht, 2 samenwerkingen met Kolombo en originelen met warner case en Samaran.

En gedurende het afgelopen decennium hebben de baanbrekende Magic Tapes-compilaties van The Magician de soundtrack geleverd voor enkele van de meest gekoesterde momenten in het leven van fans over de hele wereld. Diepe disco cuts om een eerste kus te begeleiden, zwoele house deuntjes om een gebroken hart te helen, en natuurlijk late-night dansanthems die het feest leiden naar de afterparty en verder in stijl.

Vandaag heeft The Magician de 100e editie van zijn beruchte serie overschreden. Het geheim van die Magic Tape is om zijn trouwste fans nieuwe nummers te geven die net zijn uitgebracht of binnenkort worden uitgebracht, om de magie gaande te houden. De Magic Tape 100 was bijzonder uniek omdat The Magician een jubileumalbum uitbracht en zich omringde met een cast van enkele van de helderste sterren van de dancemuziek zoals Boston Bun, Jean Tonique en Planningtorock.

Los van zijn producties is het op de dansvloer waar de geest van The Magician echt word gevoeld en gehoord. Zijn carrière heeft hem de hele wereld over gebracht, waarbij hij een gevoel van verrassing en een mystieke aanraking bracht naar uitverkochte menigten in enkele van de favoriete clubs en festivals van de dancemuziek, waaronder Coachella, Primavera Sound Festival, Hideout Croatia, EDC Las Vegas, Warung in Brazilië, Printworks London, Trouw in Amsterdam, Zouk in Singapore en nog veel meer.

De POTION-vlag heeft ook het spectrum van raves doorlopen, met unieke takeovers bij Avant Gardner in Brooklyn, Tomorrowland, Hideout in Croatia, Nitsa in Barcelona, Showcase in Parijs, Electric Brixton in Londen, Exchange in LA, Sala in Mexico City, Melkweg in Amsterdam en Miami Music Week.

Na de pandemie voltooide The Magician met succes een Amerikaanse tournee in 2021, gevolgd door nog twee in februari en april 2022, waaronder een residentie in Elsewhere, Brooklyn. Met meer dan 5 releases in het afgelopen jaar blijft The Magician zijn magie verspreiden.

Zijn laatste muzikale release getiteld "Differences" in samenwerking met The Aston Shuffle, uitgebracht door Sony Music, markeerde het begin van 2023, en de producer en DJ is momenteel op zomertournee tussen Amerikaanse en Europese shows. Hoogtepunten zijn onder meer Ushuaia Ibiza met Martin Garrix en Tomorrowland met Lost Frequencies.

We zijn er zeker van dat je meer van The Magician zult horen in de herfst van 2023, terwijl hij ons blijft verrassen!




ook op Woensdag 7 augustus 2024
KOSHEEN 23:00
R E D R E D 19:00
Fortress 21:00
vrijdag 02/08 zaterdag 03/08 zondag 04/08 maandag 05/08 dinsdag 06/08 woensdag 07/08 donderdag 08/08 vrijdag 09/08 zaterdag 10/08 zondag 11/08